Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

- - - - -

A www.hygsol.com weboldal a Hygiene Solution & Service Kft. (székhely: 2112 Veresegyház, Hármaskút utca 2.) Adószám: 14456473-2-13, Cégjegyzékszám: 13-09-1228031 a továbbiakban, mint Szolgáltató tulajdonát képezi.

Szerzői jogok: A weboldal tartalma és kialakítása szerzői jogvédelem hatálya alá tartozik. A tartalom egészének vagy annak részeinek bármilyen formában és információhordozón történő átruházása, terjesztése, reprodukálása vagy saját használatot meghaladó mértékben tárolása és kinyomtatása a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Adatvédelem: A jelen adatkezelési szabályzat a hygsol.com weboldalon a látogatók által önkéntes hozzájárulással megadott információk a kapcsolatfelvételre vonatkozó adatok tárolására és kezelésére vonatkozik.

- - - - -

A kapcsolat felvétel az adatok megadásával az ”elküldés” szóra való kattintással jön létre, a kapcsolódó adatszolgáltatás minden esetben önkéntes. A Szolgáltató a megadott adatokról nyilvántartást vezet. Szolgáltató az adatok helyességét nem ellenőrzi. A nyilvántartásban rögzített adatok harmadik fél számára kizárólag az érintett Felhasználó előzetes hozzájárulásával adható át. A Szolgáltató a Felhasználó által megadott adatokat kizárólag a kapcsolatfelvételre és a szolgáltatással kapcsolatos tájékoztatásra használja fel. Annak érdekében, hogy megelőzzük személyes adatok illetéktelen, illetve jogosulatlan megszerzését, felhasználását, megváltoztatását, megsemmisítését vagy továbbítását, a Szolgáltató különös tekintettel van arra, hogy az Ön személyes adatainak kezelése során megakadályozzon minden jogellenes és illetéktelen eljárást. Az adatkezelés célja, hogy az adatokat azon tevékenységünk ellátása érdekében használjuk fel, mely tevékenység igénybevétele érdekében személyes adatait rendelkezésünkre bocsátotta. Személyes adatait adatbázisunkban az Ön kifejezett rendelkezésének megfelelő időpontig, illetve az adatkezeléssel összefüggő elévülést követő 5. év utolsó napjáig tároljuk. Felhívjuk figyelmét arra, hogy kizárólag saját adatait adja meg. Szolgáltató csak azért vállal felelősségét, hogy minden ésszerű és technikailag, valamint szervezetileg lehetséges lépést megtesz annak érdekében, hogy az Ön adatai kizárólag az adatkezelés céljának megfelelően kerüljenek felhasználásra és ennek során az adatok jogellenesen harmadik személy birtokába ne kerülhessenek. Személyes adataihoz kizárólag azok az alkalmazottaink férhetnek hozzá, akiknek dolgozniuk kell ezekkel az adatokkal, és betartják az adatok védelmére vonatkozó szabályokat. Az adatkezelés során, a vis maiorból eredő hibákért, – pl. áramszünet miatti adatvesztés, hacker támadás – felelősségét nem vállalunk. Szolgáltató, az általa vezetett nyilvántartásból haladéktalanul törli a Felhasználó adatait amennyiben a Felhasználó visszavonó nyilatkozatot tesz a Szolgáltató e-mail címére küldött elektronikus levelet írva. Fentiek ismeretében kijelentem, hogy jelen szabályzatot megértettem, valamint kifejezett és egyértelmű hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a Hygiene Solution & Service Kft. az általam önkéntesen megadott személyes adataimat, az adatkezelés célja szerint, a fent leírt módon kezelje.

Kérdése van? Segítünk...

Vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel és tájékozódjon programunkról és garanciáinkról.
Töltse ki az alábbi űrlapot és kollégánk a választott időpontban felkeresi Önt!
Melyik terület iránt érdeklődik?

Visszahívás időpontja

:


A www.hygsol.com weboldal a Hygiene Solution & Service Kft.
Székhely: 2112 Veresegyház, Hármaskút utca 2.
Adószám: 14456473-2-13, Cégjegyzékszám: 13-09-122831