Programunk, garanciáink

- - - - -

Eddigi eredményeinkre alapozva 100%-ig biztosak vagyunk a Tork mosdóhigiéniai rendszerek költséghatékonyságában, rendkívüli minőségi színvonalában, így bátran vállalunk korlátlan garanciákat.

Folyamatos kapcsolat: Előre egyeztetett időpontokban, ütemezetten szállítjuk a töltőanyagot, ezért nem fordulhat elő, hogy az adagolók üresen maradnak.

Ingyenes modellfrissítés: Amennyiben az Önnél felszerelt adagolók bármelyikének megjelenik egy újabb, modernebb, gazdaságosabb változata, akkor a régit ingyenesen lecseréljük!

Pénz visszafizetési garancia: Abban az esetben, ha az általunk ígért költségmegtakarítás egy hónap alatt nem teljesül, kérésére visszafizetjük az örökös használati jog díját, és a saját költségünkön visszaszereljük korábbi adagolóit az eredeti helyükre!

Mennyibe kerül a töltőanyag? Minimum 20%-kal kevesebb, mint amennyit eddig költött!

- - - - -

Teljeskörű és korlátlan általános garancia: Meghibásodás esetén, ha az adagoló a helyszínen nem javítható, ingyenesen lecseréljük Önnek egy újra, időkorláttól és a hiba okától függetlenül, a bejelentéstől számított 24 óránbelül!

Rongálás: A mosdóhigiéniai adagolók gyakran esnek áldozatul véletlen, esetleg szándékos rongálásnak. A Tork higiéniai adagolók rendkívül ellenállóak, de ha valaki mégis megrongálná az adagolók egyikét, akkor sincs miért aggódnia: Ilyen esetben ingyenesen lecseréljük a sérült adagolót, kiszállítási, szerelési és minden egyéb díj nélkül! Mindössze be kell jelenteniea kárt telefonon!

Ingyenes HYGSOL Assistance: Azaz, ha bármi gondja akad a rendszerrel, esetleg kérdése merül fel az üzemeltetéssel kapcsolatban, csak fel kell hívnia minket telefonon, és segítünk!

Kérdése van? Segítünk...

Vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel és tájékozódjon programunkról és garanciáinkról.
Töltse ki az alábbi űrlapot és kollégánk a választott időpontban felkeresi Önt!
Melyik terület iránt érdeklődik?

Visszahívás időpontja

:


A www.hygsol.com weboldal a Hygiene Solution & Service Kft.
Székhely: 2112 Veresegyház, Hármaskút utca 2.
Adószám: 14456473-2-13, Cégjegyzékszám: 13-09-122831